Bij onze vereniging kan ook gedart worden!

Bij ttv Alexandria '66 was tot eind 2019 ook een dartteam actief met de toepasselijke naam "Sixty Six". Het is eind 2018 gestart en speelde op woensdagavond de thuiswedstrijden in competitieverband. Het team is hiertoe aangesloten bij de Rotterdamse Darts Organisatie en startte het seizoen 2018/2019 in de derde divisie in een poule van 13 teams met illustere namen als, 't Spatje, De Kuil Darters, Snails en Takkie Takkie. Per seizoen worden dus 24 wedstrijden gespeeld en daarnaast nog wedstrijden voor de beker. Dat Sixtie Six zich hierin goed thuis voelde, bleek na afloop van dit eerste seizoen waarin zij op een mooie vierde plaats eindigden en daarmee al direct promoveerden naar de tweede divisie. Ook in de strijd om de beker kwamen ze ver, maar verloren ze helaas de halve finale.

Helaas heeft Team Sixty Six inmiddels besloten om haar thuiswedstrijden vanaf 2020 niet langer in MatchPoint te spelen.