Onze accommodatie

Eind 2004 is de ons toegekende accommodatie aan de Tattistraat 23-25 voor ruim € 600.000 verbouwd, geheel naar eigen ontwerp en wensen. Het heeft de naam 'MatchPoint' gekregen. MatchPoint kent twee speelzalen (goed voor maximaal 14 tafels), vijf kleedruimtes met douches, waarvan één aparte mindervaliden kleedruimte met eigen douche, een grote kantine met horecavoorzieningen, zoals keuken, spoelkeuken, voorraadkamer, facilitaire ruimte en een bestuurskamer. Vlak naast onze rolstoelvriendelijke ingang zijn 2 mindervaliden parkeerplaatsen te vinden.

MatchPoint is geheel rolstoel- en scootmobieltoegankelijk.

Stadsontwikkeling Rotterdam is de feitelijke eigenaar van ons onderkomen. Sportbedrijf Rotterdam is namens de gemeente de beheerder. Het pand is voor 100% verhuurd aan de Stichting BAT (Belangen Alexandria Tafeltennis). Eén speelzaal is ingericht met het meest moderne gymmateriaal en wordt tijdens schooluren terug verhuurd via Stadsontwikkeling aan de Dienst Stedelijk Onderwijs t.b.v. onderwijs aan omliggende scholen. De overige uren én de andere zaal staan volledig ter beschikking van de tafeltennisvereniging Alexandria’66, die hiervoor huur aan Stichting BAT betaalt. Wij verhuren waar mogelijk ook ruimte aan organisaties die sport- en/of bewegingstrainingen organiseren. Ook voor bedrijven is het mogelijk om buiten het competitie seizoen, zaal- en kantineruimte te huren voor een tafeltennisclinic en/of het spelen van een toernooi.