Inschrijving senioren najaarscompetitie 2020 --> gesloten

Lees hier wanneer je je voor de eerstvolgende competitieronde kunt inschrijven. De hierna vermelde informatie geld voor de komende najaarscompetitie.

LET OP: De inschrijving is gesloten en de teams worden samengesteld. Inschrijvingen ontvangen na 21 mei geven geen garantie op een plek.

Met dit bericht wil ik je vragen of je hieraan deel wilt nemen en zo ja met wie je graag in hetzelfde team wilt zitten (voorkeur, geen garantie)

We vragen je met klem om tijdig voor 20 mei! het formulier online in te vullen zodat wij voldoende tijd hebben om de inschrijvingen in orde te maken en te komen tot een goede indeling voor onze vereniging.

Let op: mocht je niet vóór deze deadline ingeschreven zijn dan bestaat de niet geringe kans dat inschrijven niet meer mogelijk is!

Ik wil je erop wijzen dat de online inschrijving met je wensen dezelfde geldigheid heeft als het vroeger gebruikte papieren formulier! Bij deelname aan competitie wordt een toeslag gerekend door de NTTB, dit wordt per half jaar verrekend gelijk met de inning van contributie.

• Het spelen in ons clubtenue is verplicht! Aanschaffen van dit tenue kan via het bestuur.
  • Alle spelers van een team moeten zichzelf inschrijven, vooral ivm de eerdere aanmelding van competiegerechtigdheid bij de bond en de hieraan verbonden kosten.
  • Indien je met bepaalde spelers een team wil vormen, geef dan ook duidelijk alle teamleden op in het opmerkingen veld.
  • Eventuele kosten / boetes welke door de NTTB aan de vereniging worden opgelegd door afzegging van competitie-deelname NA inlevering bij de bond worden op jou verhaald! Dit geld ook voor boetes voor niet opkomen dagen en fouten op het wedstrijdformulier.
  • Je ELO-rating kun je vinden in de TTapp of de ranglijsten van de NTTB

**let op** Om tegemoet te komen aan wensen van meerdere leden willen we jullie vragen om de competitie zoveel mogelijk te spelen op dinsdagen, vrijdagen en zaterdagen, gaarne 1 van deze 3 dagen te kiezen voor de thuiswedstrijden.

Is echt alleen de woensdag mogelijk, dan dat graag gemotiveerd aangeven en probeer met eventuele andere teams af te stemmen dat dan wel het zelfde letterschema wordt aangehouden. We proberen op deze manier de zalen beter te benutte voor vrijspelen, trainen én competitie en is het gezelliger voor de teams als er meer teams tegelijkertijd spelen.

Inschrijving is gesloten

François de Leeuwe, wedstrijdsecretaris senioren, wss@ttv-a66.nl